17 december

Började morgonen med mitt träningsprogram, kan lova att det kommer lite tårar.
Ska det verkligen göra så här ont för att få tillbaka den där jäkla rörligheten. Kommer uppskatta den dagen jag kan gå normalt. Snart dags för lunch träningen, det gäller att ligga i.
Jag har precis gjort köttbullar till jul på 1kg köttfärs, är riktigt stolt över mig själv. Halva satsen fick soltorkade tomater i sig. Så har precis ätit lunch å gissa vad ja åt? Kan det vara köttbullar, riktigt goda. Ne nu får jag nog ta tag i den här helvetesträningen. puss


Sjukgymnast

Idag var det dags 13.00 med mitt möte med sjukgymnasten.
I mitt friska ben kunde jag få en vinkel på 140 grader i mitt opererade ben kunde jag få en vinkel på 40 grader.
Detta kan juh förklara en hel del om mitt handikapp. För att kunna cykla ska du kunna ha en vinkel på 100 grader.
Jag har mitt mål den 2 januari, 17 dagar kvar. Så nu jäklar gäller det att lägga i andra växeln.
Det kommer göra ont men det kommer gå. Ny tid på torsdag så nu har jag 2 dagar på mig att pina å träna.
Nu jäklar blire fart på med musik så ska jag köra mina övningar.
Puss

Santa Lucia

Vakna av mamma som kom in o väckte sig och där stod frukosten serverad i köket. Jag älskar helg =) Men hon hade glömt bort att de va Lucia å jag med mitt staplande ben är nog inte ens värd att gå i ett lucia tåg.. så vi struntade i det..
Sen kom Malin förbi och tills nu i sådär 4 -5 timmar har vi suttit med våra jäkla fotoalbum, jävligt bra blir det.
Med en paus för saffransfika förstås, det är juh lucia. Nu har vi iallafall kommit till USA så vi är på god väg, snart klara. Blir nog 3 album allt som allt... Får se vad denna kväll har att bjuda på.. blir det en film eller blir det en film, vilken händelserik vardag man lever.. Men jag är inte bitter, har mitt mål... Puss

Sorry

Vart lite dålig med uppdateringen har fått klagomål så detta måste självklart ordnas upp.
Tisdagen tror jag var en sådan där dag då jag hoppa på mina kryckor från tv å sängen. Inte allt för händelserik faktiskt.

Men på onsdagen var det andra bullar, då fick jag besök av Agda aka Malin, hon hade med sig fotoalbum så då vare bara att ta fram våra 490 kort från jorden runt resan. Sax, klister å massa pyssel i sådär 6 h. Man såg mot slutet att Malin va ganska slut men en annan var bara glad för sällskap. Hade jag fått bestämma hade vi suttit till läggdags. haha.
Ett helt album fyllde vi och vi har redan gjort : Thailand, Kuala Lumpur, Bali, Singapore å nästan hela Australien. Vilka minnen som kommer upp när man håller på med korten.
Jag menar på denna bild ser vi ju inte direkt ut att lida.

Torsdagen fick jag oxå besök, man börjar nästan bli lite bortskämd.
Ingen mindre än älskade Lina. Det lagades tacos å massa skit snack. Sen hade hon med massa filmer, så numera har jag nog fullt upp =). Blev film med naturgodis. Dock tog Lina en liten tupplur hon hade ju trotts allt inte sovit mer än 10 ½ h natten innan...hahah..Tänk att dessa tjejer kan få en att må så bra, det är till o med så att man glömmer smärtan för ett tag...

Jag älskar er av hela mitt hjärta. Tack för att ni kommer å lyser upp min handikappade vardag...






Puss

Måndag 8 dec

Ny dag nya tag. Nu börjar operation skära ner på smärtstillande tabletter. So far so good men så jävla ont.
Försökte dämpa min smärta med egen gjorde varm choklad, det hjälpte för en stund men har inte alls samma verkan som mina tabletter dock. Så detta blir nog ännu en dag med inte alltför mycket innhåll. Lyckades dock nästan göra min frukost alldeles ensam så sakta men säkert gör jag framsteg. Det enda jag behövde hjälp med va att placera skålen o teet på bordet. Det tar sig.
Annars är det nog inte så mycket nytt på tapeten. Men jag kör hårt. Puss

Lördag 6 dec

Jaha, då va det helg igen.. Inte för att jag nu får ut så mycket av min helg, försöker stapla runt men får mest ont och är tvungen att vila eller sitta. Jag är redan trött på att gå på kryckor, jag vill ut å gå andas lite frisk luft. Men det får vänta ett tag. Är ju inte direkt hundra på mina kryckor än. Hoppas min darling fick en härlig födelsedag. Jag själv spendera fredag kvällen framför tven med benet på en pall. Men nu ska jag inte va den som är den. Ny dag nya möjligheter. Puss

Inte vilken dag som helst

Idag är det den 5 december vilket betyder att min bellon blir 20 år.
Grattis älskling, tyvärr kan jag inte vara med o fira dig pga min ingvaliditet.
Men ha en super bra kväll darling det är du värd



Puss

Ny opererad

Kom hem från sjukhuset igår. Usch verkligen inge kul att sova 1 natt på sjukhus i en sal , med 2 andra som låg å snarka hela natten. Sen hade man så ont så man hade ännu svårare att sova. Men efter lite morfin så sussa man väl inte tillslut.
Tack o lov fick pappa komma o hämta mig redan dagen efter operationen. Hellre hemma o ont än ligga i den där sjukhus sängen med ipoden, en tidning å mobilen. Hemma har man ju iallafall lite mer alternativ. Tar mig fram via kryckor men fy sjutton va alla saker som i annat fall är så lätt tar så lång tid nu.
Kan inte böja benet och  är bandagerad från foten upp till låret. Att ta sig ur o i sängen problem nummer 1. Att göra frukost problem nummer 2. med kryckor i ena handen och försök att bära skålen eller teet i andra handen resulterade i att pappa fick komma o asistera. Ne dags för några smärtstillande tabletter. Puss

Helgen

Lördagen blev perfekt. 5 tjejer, god mat , många drinkar, bra musik och härlig partystämning =)
Kvällen styrdes mot bmb där vi shake tills dem stängde i stort sett. Sista bussen hem, ömma fötter, kvällskäk sen stupa ja å erika i säng. Trotts kylan i sovrummet, erika utryckte de som att de kändes som vi sov i en stuga i sälen. haha
Vakna hyffsat pigga å fräscha. Styrde lite hotelfrukost. Sen kröp vi tillbaka till sängen å kolla på mamma mia.
Eller erika kolla, jag kolla med ena ögat stängt ;)
Sen var det bara att ruska upp sig, duscha o fräscha till sig för att styra oss ner mot stan. Hade ungefär 20 min på oss innan affärerna stängde så dem spendera vi noga. Erika fick med sig en jule handduk å en t-shirt. Sen var det tags för mat, blev gränden.
 Eftersom det var första advent hade erika utlovat adventsfika hemma hos henne. Men såklart hade hon glömt föbereda, så hon lova att den andra advent skulle hon minsan bjuda på nybakat, vi får se hur det blir med den saken. Men vi var juh fortfarande tvungna att fika nu när det va första advent å allt. Tanken var att vi skulle  ta en chailatte på waynes som tyvärr hade stängt så de blev en chailatte på cornetto. Jag fick en gräddvit å Erika fick en mörk brun. Min var god det var inte erikas.. hon får helt enkelt skylla sig själv ;)

Därefter var det bio, Twilight. Den var riktigt bra faktiskt. Så nog kommer vi se 2an oxå =)

Man skulle kunna sammanfatta denna helg med 5 stjärnor av 5 , kanon bra

Puss


RSS 2.0